Share
Proizvoda: 0    Suma:   0.00 Din

Proizvodi

kancelarijski pribor

Faktor je firma koja je osnovana 01.Aprila 1992.godine. u Nišu.
Bavimo se veletrgovinom i proizvodnjom.
U našoj ponudi je širok izbor školskog pribora, kancelarijskog materijala, igračaka, papira i papirne galanterije, bebi opreme, galerijske robe, baterija i različitih artikala za potrebe domaćinstva.
Iz proizvodnog programa, nudimo Vam društvene igre ( Puzzle, Ne ljuti se čoveče,..), bojanke i ukrasni papir.
Sve zajedno u ponudi Faktora se stalno nalazi oko 2000 artikala. Zastupamo proizvode velikog broj stranih i domaćih firmi.

Naši klijenti

Zahvaljući kvalitetnoj ponudi, velikom broju artikala i kvalitetnoj usluzi, Faktor DOO - Niš, danas snabdeva preko 600 maloprodajnih i 20 veleprodajnih objekata širom Faktor-magacin Srbije.

Naši klijenti su:
knjižare, galerije, prodavnice robe za decu, supermarketi, dragstori, trafike i prodavnice poklona.
Zadovoljstvo naših klijenata je najbolji pokazatelj kvaliteta i sveobuhvatnosti naših usluga.
Prednost kupovine kod nas je prema rečima kupaca, mogućnost da se na jednom mestu pronađe sve što je potrebno za jednu prodavnicu.


Postavljanjem web sajta, idemo još jedan korak napred u traženju mogućnosti da se našim klijentima olakša nabavka robe i da poboljšamo naše usluge. Sada đe naši klijenti širom Srbije, moći da vide, pregledaju i naručuju robu putem interneta, bez obzira da li je radno vreme ili ne, pošto će pristup našem magacinu preko sajta biti 24 časa dnevno.
I ne samo to, zahvaljujući internet vezama, naši klijenti će moći svakog trenutka da vide kako napreduje realizacija njihove porudžbine.

 


Valid CSS!
Copyright © 2007-2012 Faktor DOO. Powered by Zen Cart
Telit